VILLMARKSBUTIKKEN

Under finner du utvalgte produkter fra vår butikk.

 • HENGEKØYE

  SOMMERHIT
  Vi har endelig fått inn igjen våre superpopulære hengehkøyer. Vekt ca 480g. Lengde 270x140. Max vekt 300kg. Kan også brukes som hengestol. Finnes i farger grønn og orange. Med en hengekøye slipper du å ligge på bakken, og den kan raskt og enkelt spennes opp mellom to trær. Passer for fiskere, vandrere og camping turer.

  Sommertilbud kr 350,-

 • MYGG OG KNOTT

  Myggen og knotten kan være en plage i fjellet. Knotten i juni og myggen i juli sies det. Vi har utstyr for å beskytte seg mog begge deler. Mygg og knottnett bør etter vår mening være en del av standardutrustningen i fjellet.

  Vi har et rikholdig utvalg for beskyttelse mot knott og mygg.

 • KOKEUTSTYR

  På tur skal man kose seg med god mat og derfor trengs skikkelig kokeutstyr. Vi har alt fra multifuelbrennere til gass og rødspritbrennere for de som ønsker dette. Kokekar, stekepanner, kaffekjeler og stormkjøkken hører med, så mangler du noe av dette, ta en titt på vårt utvalg.

  Be om demonstrasjon av våre fyrstål. for enkelt å kunne lage fyr.

 • FISKE

  Vestfjellet i Gausdal har gode fiskemuligheter. Vi tilbyr fiskeutstyr som du har bruk for og som passer i fjellet. Vår spesialitet er utstyr til fiske med flue og dupp som er den mest effektive måten å skaffe seg fisk på i mange vann. Trenger du hjelp til fiskesteder og for å høre siste nytt om fiske i fjellet er det bare å spørre. I år tilbyr vi også et praktisk kurs i nymfefiske med fluestang, som også innbefatter et grunnkurs i fluebinding. Ta kontakt for nærmere informasjon.
  Vi selger også fiskekort og kart.

  Vi har mark på lager hele sesongen

 • PINNEOVN

  En spennende pinneovn til turbruk som har høy effekt, tar liten plass og er billig. Forbrenningen foregår ved at du tenner på ovenfra og ovnen vil utnytte vedgassene som opppstår til å lage en effektiv forbrenning. Vedgassene suges ut under ovnen, går opp langs sidene og antennes på toppen sammen med de vanlige flammene. Du vil bli overrasket over hvor lite ved som skal til. Sammen med et fyrstål, kaffekjele, pinneovn og litt brendsel du finner i skogen lager du enkelt varmt vann til mat og drikke. ANBEFALES !

  Vår pris kr 350,-