RADIO HOLSBRU

 • RADIO HOLSBRU - INTRO -

  Radio Holsbru har som mål å samle lydklipp fra Vestfjellet både fra gamledager og nyere tid. Vi mener dette er en god måte å ta vare på historier og ting som skjer, som i gjen kan komme nye generasjoner fiskere og vandrere til gode. Hvis du mener å ha noe å bidra med så nøl ikke med å ta kontakt med oss.

  Vi vet at mange sitter på gode historier fra Vestfjellet. Dette kan være historier fra gamle dager eller fra nyere tid som fort går i glemmeboken etter som tiden går. Holsbru ønsker å starte et prosjekt hvor disse historiene tas vare på og som blir til glede for fremtidige generasjoner. Vi vil derfor i årene som kommer aktivt til å søke opp personer vi får tips om og inviterer deg herved til å bidra med dine historier. Målet er at vi om noen år sitter med et lite bibliotek av historier fra området.

 • RADIO HOLSBRU - HORNSJØEN

  Hør Jan Martin Sveen, fjellkar fortelle om sitt første besøk på sin seter og fiske fra Hornsjøen. Bildene fra dette fisket kan du se i peisestua på Holsbru. Vi hører også på skrøner om tjuvfiske og et spesielt fiskeoppsyn. Opptaket er gjort i august 2018.

 • FISKE I VESTFJELLET I GAMLE DAGER, BAMBUSSTANGA

  Hør Jan Martin Sveen, fjellkar og setereier fortelle om fiske og goldøye (ørekyte) i Vestfjellet fra barndommen og hans første bambusstang. Opptaket er gjort i august 2018.

 • HØR OM DOKKVATNET, DOKKFLØY OG FESTPLASSEN I VESTFJELLET

  Hør Jan Martin Sveen, fjellkar og setereier fortelle om Dokkvatnet, Dokkfløy og festplassen i fjellet i gamle dager. Opptaket er gjort i august 2018.

 • HØR OM SYKKEL I SVENSRUDLIA KITTILBU, BUSSTRANSPORT I FJELLET OG MELKEBIL

  Hør Jan Martin Sveen, fjellkar og setereier fortelle om syklister i Svensrudlia, Kittilbu og busstransport i gamle dager. Vi får også noen skrøner om melkebilen og seterliv. Opptaket er gjort i august 2018.