VÅR KAFE

 • VELKOMMEN TIL VÅR KAFE

  Holsbru har begrensninger innen kjøling og laging av varm mat. Vi har ikke innlagt strøm og baserer oss derfor på bruk av aggregat, propan og strøm fra solpanel. Å kjøre et aggregat hele døgnet er ikke mulig. Vår bil kjører derfor til Gausdal 2. ganger i uka handler inn ferske matvarer som brukes fortløpende. Hvis du bestiller middag på forhånd, da gjerne over telefon vil vi kunne tilpasse oss. Kom gjerne med dine peronlige ønsker, og vi vil gjøre vårt beste for å få dette til.

  Vår peisestue inne i hovedbygningen har maksimalt plass til 20 gjester om gangen. Ute har vi plass til ca 50-100 stk fordelt på 2 spiseplasser, den ene rett utenfor hovedbygningen og den andre litt lengre unna nede ved veien som går til Fagernes.

 • RØMMEGRØT MED SUKKER OG KANEL

  Vi har fått mange tilbakemeldinger fra publikum på at de ønsker rømmegrøt og rød saft. Vi har valgt rømmegrøt fra Fjordland, og kan på rimelig kort tid varme opp flere porsjoner. Skikkelig fjellsmør hører også med. Bestiller du på forhånd har vi dette klart til deg når du kommer.

  Kroner 149,- pr posjon.

 • FJORLAND ER VILLMARKSMAT

  Vår erfaring med Fjorland som villmarksmat er meget gode. Dette er også næringsrik og god mat. For oss som jobber på kjøkkenet er det også hygienisk og enkelt å jobbe med. Svinnet blir lite og vi kan holde gode priser. Spesielt vil vi nevne kjøttkaker og medisterkaker med den klassisk gode smaken. Vi forsøker å ha et lager av dette hele tiden.
  Dette konseptet gjør at vi kan ha enkel og velsmakende middagsmat klar på kort tid når en sulten fjellvandrer kommer på besøk.

  Kroner 149,- pr posjon med flatbrød og syltetøy.