HVA SKJER - AKTIVITETER DU KAN DELTA PÅ

 • VI SØKER TILKALLINGSHJELP TIL VÅR KAFE

  Under hektiske perioder i helger og ukedager trenger vi ekstra hjelp. Sesongen for oss strekker seg fra juni til september. Arbeidet vil bestå i å jobbe på kjøkkenet, bistå servering, samt å betjene kasse og disk. Du vil også gi generell informasjon til turister om fiske, turer, camping osv. Har du også erfaring med friluftsliv er dette en fordel og vi vil kanskje også kunne bruke deg til våre turer og kurs.

  Vi setter opp en egen arbeidsavtale for deg som avklarer alle detaljer i arbeidsforholdet før du begynner. Det tegnes egen forsikring for deg. Du vil bli kontaktet på telefon i god tid ved behov, og vil selv kunne velge om det passer eller ikke når vi ringer. Det er mest folk i fjellet i helgene, og juli og august er hektiske måneder. Været vil også kunne gjøre utslag på hvor mange som kommer på besøk. Arbeidsdagen er hektisk, men hyggelig og det er en fordel med gode kunnskaper i engelsk da det er en del turister fra utlandet som er innom. Er du bosatt i området Gausdal,Torpa har du også kort vei til Holsbru. Vi har også eget rom hvor du kan overnatte gratis hvis du jobber 2 påfølgende dager. Regner med å åpne i løpet av mai når vegen åpner, og du er velkommen til en prat om jobben.

  Kontakt Gaute på telefon 95 22 31 79 for ytterligere informasjon.

 • VI SØKER INSTRUKTØR I GRUNNLEGGENDE FRILUFTSLIV

  Til vår fjellstue og våre kunder søker vi etter en instruktør i grunnleggende friluftsliv. Du vil være ansvarlig for gjennomføringen av våre kurs og turer. Kursene vil fortrinnsvis foregå i helgene og det er en fordel med instruktørerfaring, gjerne fra Forsvaret eller andre beredskapsorganisasjoner. Du bør ha erfaring i å ligge ute i naturen og kunne orientere deg forhold til GPS og kart. Interesse for foto, jakt og fiske er en fordel.Du vil på sikt kunne være med å utforme nye kurs som våre kunder ønsker. Kursene vil foregå i tidsrommet mai til september og bør kombineres med din vanlige jobb. Er du bosatt i området Gjøvik, Hamar, Lillehammer eller Fagernes vil dette passe for deg.

  Kontakt oss gjerne på telefon 95 22 31 79 for en nærmere prat.

 • FYRING MED PRIMUS TORSDAG 27. JUNI

  Å kunne gjøre opp ild ble i gamle dager ansett som helt nødvendig for å kunne klare seg i villmarka. Under vår villmarksuke 24-30 juni kjører vi torsdag 27.juni kl 1800 en demonstrasjon i bruk av Primus og andre fyringsalternativer du har på tur. Vi tar for oss bruk av fyrstål, vedfyring, rødsprit, gass, parafin og renset bensin.

  Det er gratis å delta og ta gjerne med din egen primus hvis det er noe du lurer på.

 • VILLMARKSUKE MED MANGE GODE TILBUD! 24-30 JUNI

  Holsbru arrangerer villmarksuke med mange gode tilbud i butikken. Vi stiller ut telt med utstyr som kan besøkes og på torsdag kjøres et gratis kurs i fyring med Primus.

  I helgen får vi et besøk av et hestefølge fra Spåtindområdet/ Lenningen. Disse tilhører "Foreningen Arbeidshesten" og vil overnatte ved Holsbru (elva). Det er mulig å besøke disse ved camp og følget på ca 20 personer vil kunne påtreffes langs grusvegene i området.

 • PRAKTISK FISKE - NYMFE - MED FLUEBINDING ! 19-20 JULI

  Et praktisk kurs for fiskere som er nybegynnere med fluestang og fluebinding. Kurset går over 2 kvelder. Vi starter første kveld med å binde egne fluer som skal brukes under praktisk fiske. Er du ny innen fluebinding og nymfefiske passer dette kurset perfekt for deg. Det praktiske fiske andre kveld går langs Dokkelva og vi tester ut fluene samtidig som det vises gode fiskeplasser, historier fra elva, samt teknikker og strategier for praktisk fiske med nymfe og tungstenfluer. Meld deg på for å delta på tlf. 95 22 31 79. Det passer fint å ligge i telt langs Dokkelva og fiske, mens du deltar på dette kurset.Kontakt oss og vi gir deg nærmere informasjon.  Dette koster kr 600,- pr.deltaker og det forutsettes minimum 5 deltakere.

 • FISKEKONKURRANSE "MOPEDA GRAND PRIX - 17.AUGUST"

  Sesongens store hovedaktivitet er en uhøytidelig fiskekonkurranse hvor deltakere må stille med veteranmoped. Fellesstart fra Holsbru kafe 17.august kl.1000. Vi har invitert den lokale mopedklubben i Gausdal som stiller og samtidig sendt invitasjon til mange andre klubber som steller med gamle mopeder i Norge. Deltakere i fiskekonkurransen kan selv velge hvor de vil fiske da det er mange skogsbilveien, elver og vann i området. Midtveis i konkurransen må det kjøres tilbake til Holsbru for å rapportere fangst ("pitstop"). Dette vil generere en del kjøring i området og vil gjøre det interessant for det øvrige publikum å følge med på konkurransen. Vi oppfordrer det øvrige publikum til å ta turen til fjells denne dagen og vi garanterer en hyggelig opplevelse. Fiskekonkurransen avsluttes kl 1500 med preimeutdeling kl 1600. Påmelding til Holsbru på telefon 95 22 31 79 eller på e-post: post@holsbru.no. Frist. 1.august.

  Dette koster kr 100 pr. deltaker og fiskekortet må løses i tillegg.

 • KURS I KLØVING MED HUND - 14-15. SEPTEMBER

  Har du lyst til å lære mer om kløving og friluftsliv med hund har du muligheten nå. Du kan også leie hund på dette kurset for å prøve dette ut. Kursleder er Trond Ørslien som er bosatt i Vestre Gausdal. Trond er en kjent person i hundekjørermiljøet og er fortsatt aktiv som hundkjører med sine 25 hunder. Trond vil første dag (lørdag) ta for seg utstyr, treningsopplegg og ting som er viktig når du er på tur med hund. Andre dag (søndag) arrangeres en tur til Ormtjernskampen for å få praktisk trening. Ruten går på grusveg, sti og snaufjellet. Deltakere som skal overnatte mens kurset pågår kan overnatte i telt i området og anbefales. Kontakt Holsbru for påmelding. Frist 1.sept.

  Kursdet koster kr 1500 pr. deltaker og det forutsettes minst 10 deltakere.